Net als Bart bij Sabine in bed stapt om zijn warme lid tegen haar dijen aan te drukken kijkt Karin om de hoek van de deur en zegt: “Sorry dat ik jullie stoor maar vinden jullie het erg als ik er even bij kom liggen? Ik heb het gevoel dat ik wat goed te maken heb met jullie”. Eerste mokken de twee nog wat maar dan schikken ze beide in om Karin toe te laten in hun cavè d’amour. “Dank je”, fluistert Karin en legt haar warme hand op het dijbeen van Bart alwaar ze de hand van Sabine ontmoet. Eerst schrikt ze maar algauw gaan ze samen op weg.

Bart kreunt als de vingers van de dames hun werk doen en Maurice zijn hoofd om de hoek steekt: “Is Karin bij jullie? Ik wilde haar vragen of het waar was dat ze me terwijl ik gisteren lag te slapen gebruikt heeft om haar stille verlangens naar haar man te bevredigen en daarmee ook mij als zodanig”. De nagels die in de eikel van Bart boren doen hem beseffen dat een van beide dames nogal onder de indruk is van de entree van Maurice. Het schrille “AU” dat hij slaakt is het sein voor Maurice om, naakt zoals hij daar staat, vanaf het voeteneinde onder het dekbed naar boven te glijden over Bart’s benen. “Had Martin toch gelijk”, verzucht Bart als hij merkt dat het stijve lid van Maurice dat over zijn been glijd hem ongewild meer opwind dan de aanwezigheid van de twee naakte dames links en rechts van hem.

In de verwarring die onder het dekbed onstaat is al snel niet meer duidelijk welke hand nu van wie is en welke lippen waar omheen sluiten. Niemand die het erg schijnt te vinden, zelfs Ruud niet als hij zijn blonde krullen om de deurpost heen slingert en op betrokken toon, zonder ook maar iemand voor het zere been te willen stoten, vraagt of het goed is als ook hij puur voor de gezelligheid samen met Mona een plaatsje aan het voeteneind bezet. Hier hoeft niemand lang over na te denken, mensen met dubbele tongen zijn bij dit soort gelegenheden altijd welkom. “Tongen heb je namelijk altijd te kort”, zegt Bianca, die toevallig stond mee te luisteren op de gang, “Ik kan dat bevestigen. Je komt veel beter tot je zelf als een ander je laat merken dat je meer betekent dan alleen maar een ego dat geen raad met zichzelf weet. Echt, schuif maar een stukje op dan zal ik het je uitleggen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *