Manon en Leo hadden besloten op de fiets op vakantie te gaan. Ze hadden een tocht uitgestippeld rondom het IJsselmeer. De overnachtingen waren gepland bij de campings op boerderijen of op een andere rustige landelijke camping. De eerste nacht overnachten ze in een boomgaard van een oude fruitteler die meer plezier beleefde aan de gasten dan aan zijn bomen zo hij zelf zei. De tweede dag kwamen ze in een klein dorp naar de winkel en vroegen of er hier in de omgeving een Kampeerterrein was. Een vrouw die hun voorbijkwam wees hun de weg naar “Onder de linden” een goed onderhouden boerderij met achter de schuur een Kampeerveld waar een aantal caravans en tenten stonden. Leo meldde zich bij het huis en vroeg of er plaats voor hen was voor een nacht. De vrouw die hen te woord stond wees in de richting van het veld en zei: zoek de beste plaats maar uit die nog over is en kom je dan maar melden. Leo en Manon kwamen op het veld en zochten een plaatsje in de schaduw van de bomen vlak achter de hooischuur.

Ze zetten hun tent op en liepen wat rond op het erf. Ze werden begroet door een vriendelijke Duitse dog. Een goedzak van een hond die al gelijk goede maatjes werd met Manon. Ze melden zich bij het huis en lieten zich inschrijven. De vrouw die zich voorstelde als Jose, was knap had mooi lang bruin haar en amandelvormige ogen. Ze had een prachtig Figuur met een volle boezem. Jose vertelde dat de gasten met de huifkar het bos in waren en met een uur terug kwamen. Ze nodigde Manon en Leo uit voor een kopje thee in de tuin. Ze gingen op de tuinstoelen zitten op het terras waar de hond languit op de ligstoel lag te luieren. Jose kwam naar buiten met drie kopjes thee en bediende zo haar gasten. Ze nam plaats op de ligstoel naast de hond en vroeg belang stellend naar hun vakantie activiteiten waar ze vandaan kwamen en waar ze naar toe gingen. Tijdens het gesprek zat de hond steeds te snuffelen aan Jose en stak zijn neus soms tussen haar benen. Zonder zich te schamen liet Jose dit toe en ze streelde de hond onder zijn buik. De hond maakte parende bewegingen waarop Jose zei ‘kun je weer niet wachten, weet je weer dat de baas niet thuis is’.. Ze vroeg of we nog thee wilden, maar we besloten om een eindje te gaan wandelen. Jose wees ons de weg welke wij moesten lopen zodat we de huifkar tegen moesten komen dan konden we met hen terug rijden. We liepen naar de tent om wat spullen op te halen en wilden weg lopen toen we Jose hoorden zeggen tegen de hond ‘kom dan maar dan mag je het vrouwtje even lekker likken’. Leo zei tegen Manon dat ze stil moest zijn dan ging hij even kijken wat er gebeurde.

Ze liepen een eindje het andere pad op en keken door de struiken naar het terras waar de vrouw op het ligbed lag met haar rok omhoog en de benen wijd uit elkaar. De hond likte haar tussen de benen wat haar zichtbaar opwond. Ze kreunde van genot en streelde de hond onder zijn buik vlak bij zijn lul. De hond maakte zichtbare neukende bewegingen en je zag zijn hondenlul naar buiten komen. Jose nam hem in de hand en trok de harde hondenpik af. De hond stak zijn kop fel tussen de benen van Jose en je hoorde het likken aan de natte kut van de vrouw. Jose begon steeds harder te kreunen en je kon zien dat ze op het punt stond om een orgasme te krijgen. Plotseling hoorden ze een gil en kwam de vrouw klaar. ze streelde nog steeds de hondenlul die al flink groot was en al een heel stuk naar buiten kwam. Jose deed haar rok uit en draaide zich om met haar achterste naar de hond gericht. Ze leidde de harde stijve hondenpik tussen haar benen in haar sappige natte kut. De hond was dit blijkbaar al gewend want hij stote zijn paal recht in de kut van de vrouw. De hond neukte de vrouw met krachtige stoten en kwam klaar in de kut van de vrouw de pik van de hond zwol op zodat de dikke knobbel vast zat in de geile kut van Jose. Deze kreunde en kermde van genot en geilheid ze kwam achter elkaar klaar en het ene orgasme volgde op het andere. De hond wilde van haar af maar bleef met zijn hondenlul nog een tijdje aan de vrouw vast zitten. Leo en Manon die dit alles zagen hadden nooit verwacht dat ze dit ooit zouden zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *