Het was een hete dag ergens in augustus en Mike liep zich te vervelen, de kennissen die hij had proberen te bellen waren met dit weer natuurlijk allemaal niet thuis zijn. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt. Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken. Mike wandelt rustig over een smal verhard pad dat slingerend door de duinen loopt. Enig tijd later merkt hij op dat er mensen over het prikkeldraad zijn geklommen bij een duin die afgeschermd is. Platgedrukt helmgras verraden de voetsporen van twee mensen. Mike is nieuwsgierig, klimt over het prikkeldraad en volgt langzaam de voetsporen verder en verder de duinen in. Plotseling blijft hij stil staan, hoort hij dat nu goed, is dat het gekreun van een vrouw die een stevige beurt krijgt, raagt hij zich af. Hij gaat plat of zijn buik liggen en tijgert langzaam in de richting van het gekreun. Even verder ziet hij een enorme kuil en kruipt langzaam naar de rand.

Daar aangekomen ziet hij twee mensen in die kuil liggen en ze zijn er niet aan het zonnen. Hij kijkt naar beneden en na een tijd goed gekeken te hebben, liggen tot zijn grote verbazing twee vrienden van hem, Kim & Andre op z’n hondjes te neuken. Met zijn ogen net over de duinrand heen, keek Mike gespannen toe hoe zij hevig lagen te naaien. Kreunend, terwijl zij haar kontje in een snel ritme tegen hem aan duwde, begon hij haar steeds sneller te neuken tot ze beide hevig klaar kwamen. Andre rolde van haar af en ging op zijn rug in het zand liggen en droomde snel weg. Kim lag nog steeds in dezelfde positie, strekte langzaam haar armen en benen, tot ze plat op haar buik in het zand lag. Ze bracht een hand tussen het zand en haar onderlichaam in om nog ff wat na te spelen. Mike trok zijn korte broek uit en kroop nu langzaam en behoedzaam verder de kuil in tot vlak bij Kim, haar geile kont stak uitdagend omhoog waardoor haar kut wijdopen stond afgetekend door twee geile opgezwollen schaamlippen. Andre zijn zaad was er al uitgelopen, dit lag tussen haar benen als een donkere vlek in het zand.

Mike keek gefascineerd toe hoe Kim met haar klit lag te spelen en zag tot zijn grote verbazing dat er een nieuwe stroom van geil helder vocht uit haar kut naar buiten liep. Ze stak vervolgens zonder pardon twee vingers diep in haar kut, ze draaide een paar keer rond en trok enorm spoor van kutgeil mee en smeerde dit over haar dik gezwollen klit en schaamlippen heen, nog steeds niet wetend dat op 30 cm afstand de beste kameraad van haar vriend lag toe te kijken. Inmiddels was de geur van haar geile spleet in de neus van Mike doorgedrongen. Ze stopte met spelen en stak haar kont verder omhoog, haar klit zat nu precies voor Mike zijn mond, deze verleiding kon hij niet weerstaan, langzaam maar toch zeker van z’n zaak begon hij haar te likken, het tempo voerde hij langzaam op. Ooohh Neuk me kwam kreunend uit haar mond. Mike ging op z’n knieën achter haar zitten en begon haar met lange, trage stoten te neuken, tot ze haar kontje op het ritme van zijn langzame, regelmatige stoten begon te bewegen, waarbij hij zijn lul er na iedere stoot bijna helemaal uithaalde. Langzaam en traag, steeds langzamer trok hij hem er uit, en steeds harder stootte hij hem er weer in. Toen hij zo diep als hij maar kon in haar doorstootte, voelde hij hoe haar vagina begon samen te trekken van een naderend orgasme. Heel langzaam trok hij terug en vertraagde hiermee ook zijn eigen orgasme. Ze stak haar kont verder omhoog waardoor d’r geile sterretje nog wijder open ging staan, Mike kon deze verleiding niet weerstaan en liet een beetje speeksel in het gaatje lopen en duwde hierna voorzichtig een vinger voor de helft in haar kont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *